Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kp59

    aktív tag

    válasz wopi #2946 üzenetére

    Vannak még egyéb lehetőségek is a ház szellőzésének javítására de ezek már kicsit durvább alakítások így ha még garanciális időn belül vagy akkor meg kell gondolnod mert ugrik a garancia. Nekem még csak pár hónapos a ház de mivel nem tudom mi romolhatna el rajta ezért én ezzel nem törődtem. Legfeljebb a tápegység mehetne tönkre de azt meg már kiszedtem belőle és nem is szándékozom visszarakni :N
    Visszatérve az egyéb szellőzést javító lehetőségekre. A házon két oldalt található szellőző lukakat megnagyobbítottam. Eredetileg 4mm-es volt a méretük de felfúrtam őket 5mm-es re. Ez a plusz 1mm egy ekkora felületen azért már szerintem szintén számíthat valamennyit. Valamint a ház elején kiszedtem a 3,5"-os hely kis előlapi takarólemezét és egy perforált lemezt illesztettem be a minek a rögzítését pillanatragasztóval oldottam meg. Így a HDD innen is tud szellőzni.

    De mint az elején írtam ezek már a garancia elvesztésével járnak így csak akkor csináld ha ez nem számít.
    A táp cseréjét én mindenképpen javasolnám. Nem csak a hangja és a nagyobb fogyasztása miatt de azért is mert sok helyet foglal a házban így annak szellőzését is rontja. Ha nem akarsz annyit szerelni akkor ne paneltápot vegyél hanem PicoPSU-t.
    [link]
    Bár azért ennél is meg kell oldani az adapter tápcsatlakozó rögzítését a házon de így a panellel elhelyezésével nem kel külön foglalkozni. Persze a PicoPSU adapterrel az drágább vagy 5-6 ezer forinttal. Ez a kevesebb szerelés ára.

Új hozzászólás Aktív témák