Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kireka

    tag

    válasz #95462144 #3549 üzenetére

    Azt gondolom nagyon is jó dolgokat írsz, azt is mondhatnám jó összefutni egy koponyával :D

    Ezeket ilyen pontosan soha nem tudtam kitesztelni, mert nincs olyan tesztem ami kiírná, hogy a gép stabil, vagy nem- nálam az a stabilitás teszt, hogy egy hétig használom és ha nem fagy le akkor stabil, ha egy hétig alig játszom, akkor pedig kell még egy hét, mert a játék a legjobb stabilitásteszt.

    Az IGP-t szándékosan hagytad ki, mert semmilyen összefüggést sem találtál az IGP húzhatósága, feszültségigénye és a ramfrekvencia között? (Csak mert nálam az elhasalások 90+ %-ban a video_driver oldaláról jönnek -illetve remélhetőleg jöttek, mert már öszegyűjtöttem egy hét uptime-ot 2933-ra levett rammal)

    Van egy kérdésem: mostanában (pár év) nem kódoltam újra videókat, de arra emlékszem, hogy az egy nagyon-nagyon lassú folyamat (all night long...), ma tettem egy kisérletet és valamiért minden piszok gyorsan történt, mind a hang, mind a video újrakódolása, de nem 2x gyorsabban, nem is 4x, hanem vagy 10x? és még csak nem is x264-be kódoltam, hanem x265-be. Átaludtam volna valamit ? Régebben AMD-t használtam, most meg Ryzent :) ? Túlhúztam a Procit :D ? Megnéztem... most 3850-en van. (és nem csak másoltam, mert 1/5-re összement a videó és nem is bélyegkép méretű, hanem HD)

    Már az is érdekes volt, hogy AES kódolással pont annyi MB/s-al kódol ahány MHz-en fut a proci, azaz egy gyengébb laptop merevlemezzel 66MHz-en is lépést tartana, őrület.

Új hozzászólás Aktív témák