Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hun_gery

    aktív tag

    válasz body007 #12738 üzenetére

    A "sample" is ÁFA+vámköteles, csak ha cég vagy, és azért rendelsz így, akkor legfeljebb visszaigényeled. Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz.
    -----
    Kelzsoca: EMS kínaiéknál csak expressz postát jelent, olyasmit, mint nálunk az elsőbbségi, tehát gyorsabb, ragszámos, online követhető, de még nem futárszolgálat hozza, hanem a királyi.
    -------
    Kínai termékek garanciáztatása: ha nem valami sehonnani aliexpess-es 0 visszajelzéses arctól rendeli az ember, hanem nagyobb múltú webshop-tól (merimobiles, pandawill, hotmid stb), akkor ott azért nincs nagy cigánykodás.
    5000-ért kb másfél-két hét alatt ott van, pár nap alatt megnézik mizu, összességében, ha tényleg nem te vagy a hunyó, akkor egy hónap múlva kezedben az új gép (nem igazán javítanak, illetve az megy belpiacra).

    Valóban soknak tűnhet az 5000 Ft körüli postaköltség, de figyelembe kell venni, hogy ez relatíve gyors, van olcsóbb is, az azért lényegesen lassabb, illetve azt, hogy a rendeléskor a fenti összeg többszörösét lehet megspórolni.

    Nézzetek csak át a smart tab 7 topicba, hogy _itthon_ milyen sebességgel megy a vodánál a garanciális ügyintézés. (segítek: annyi idő alattkb 2x megpörgetem Sanghai-Budapest viszonylatban a terméket)
    -------------
    (Nálam volt olyan hiba, amit nem okozhattam én, hibát felvettem videóra, elküldtem a merimobiles-nek, megkértek, hogy küldjem vissza olcsó módon, de ragszámosan. Amint ez megvolt, kértek, hogy küldjem meg a ragszámot, amit kaptam. Ezután pár napra rá küldték a cseregépet, úgy, hogy a rossz még nem volt ott. Szóval ilyen is van.) Ezek miatt ajánlom én mindenkinek őket.
    -----------

    Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html

Új hozzászólás Aktív témák