Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lumpen_stex

    aktív tag

    válasz Peat;) #1652 üzenetére

    kinai cuccra nemigen lesz support. mert ők a kinai piacban gondolkoznak ami milliárdos méretű. szoktam olvasni a kinai nyelvű forumokat a gyártó oldalán. hát ott olyan szinten mennek a dolgok, hogy lazán nyomják a fizetős programokat is a juzereknek. nesze neked bsa. viszont az ár is a kinai vásárlóerőhöz van szabva, ami kb azonos a magyaréval.

    az eu és us disztributorok probálnak valami support-ot nyújtani, de a gyártó kb annyira szarja le őket mint a nem kinai juzereket.

    egyébként kinában nagyon nyomják az androidot ha megnézed a market-et a fele fejlesztő kinai, sőtt már az angol leirás elkészitéséhez se veszik a fáradságot.

    most a legutolsó, decemberi fw-vel az a81e kilépett a béta/prototipus kategóriából. atomstabil és gyors. a legujabb flash se vágja tele a browser cache-t, max 2 naponta kell törölni kézzel massziv flash használat mellett.. két hiányossága van igazából, nincs rajta mikrofon és gagyi műanyagból van a burkolata. viszont 199$...

    /már többször is szétszedtem, a panelon van be nem ültetett usb host, mikrofon bemenet, hdmi kimenet, rs232, svideo kimenet, giro, ethernet és ezeket a beagleboard-os eredet miatt az alap kernel meg tudja hajtani. szóval akinek van egy kis elektronikai vénája annak ideális buherancia alap. én is azért vettem eredetileg/

Új hozzászólás Aktív témák