Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz tjb007 #40665 üzenetére

    Nem tudom igazából, hogy mekkora a lefedettség a 2100Mhz-es sávban a Vodánál, mivel ugyan van 3G a telefonomon, s vodás vagyok, de a telefonom tudja a 900Mhz-et is, így nem is nagyon tudok mélyen belemenni a témába. Mindenesetre foglalkoztat a kérdés egy ideje, hogy hogy áll a vodafone ezen a téren, mert tőlük nem válnék meg, viszont vidéki vagyok, s emiatt nem szántam még el magam arra, hogy Kínából vegyek telefont, pedig csábító ajánlatok vannak.
    Mi még mindig nem szívunk akkorát ezzel a 900Mhz-el, mint a nagyobb országok, mivel kis ország, plusz akárhogy is nézzük jól állunk ami az adatkommunikációt illeti s viszonyítjuk ahhoz, hogy alig vagyunk 10 millióan. Egy példa, haver kint van egy ideje Angliában, a szolgáltatója használja a 900 és 2100Mhz-et egyaránt. Vett egy telefont Kínából, s Londonban (azért ezt hangsúlyoznám, hisz mégis csak egy nagyváros) az első 2 zónában volt csak 3G, tehát gyak. nem hogy Angliát, Londont nem tudják beteríteni a 2100Mhz-en.
    Szal ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy nem kizárt, hogy Mo-on sok kisvárosban a 900Mhz-el biztosított csak a 3G, mivel a rosszabb terjedés miatt a 2100Mhz-el nem tudják lefedni az adott kisvárosokat, falukat. S innen eredhet ez az enyhén szólva félreértelmezés.

Új hozzászólás Aktív témák