Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lendvaizs79

    csendes tag

    válasz DarkByte #46021 üzenetére

    Szia!
    Nos, én az említett tabletet vettem meg 2 hónapja. Korábban írtam egy rövid leírást és véleményt is róla. Én nagyon szeretem a kis masinát. Gyönyörű a kijelzője és nekem teljesen megfelel teljesítmény szempontjából is. Dec. 4-én jött ki rá a prestigio.com honlapon egy fw frissítés, ami kifejezetten jót tett a géppel. Azóta nincsenek akadások (bár addig sem voltak zavaróak), sima és folyamatos működés jellemzi. Én főleg netezésre, olvasásra használom, de a nagyobbik fiam nyomja rajta a beach buggy-t és a turbo-t is. Nagyon szépen viszi mindkét játékot, a beach buggy-t full sfx-szel, akadást nem tapasztaltam. Filmezéshez is kiváló, viszi az avit, mp4et, mkvt a gyári videolejátszó.
    A Chrome-mal kapcsolatos kérdésedre nem tudok válaszolni, én a gyári böngészőt használom és az én igényeimet ez kielégíti.
    Egyébként külsőleg kiváló minőségű, sokkal jobb, mint az Alcor, vagy Wayteq, vagy Concorde. Én is nézegettem ezeket, de gyorsan letettem róluk, ahogy rátaláltam a Quantum 9.7-re. Ár érték arányban nem vagyok biztos benne, hogy van jobb retinás gép a piacon ebben a kategóriában. 2 év gyári gari jár vele és egy jó adag gyári kiegészítő a dobozban, többek között egy nagyon igényes gyári bőrtok.
    Bármi kérdésed van tedd fel, igyekszem válaszolni.
    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák