Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P4lom5

    csendes tag

    Sziasztok,

    kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Az összefoglaló áttanulmányozása után két esélyes jelöltem maradt az ajánlott tabletek listájáról és elég nehezen tudok dönteni.

    Teclast T40 Plus vagy Alldocube iplay 40? Illetve a nagyobb favorit az Alldocube iplay 40H lenne az android 11 miatt. Arról van infótok, hogy ez utóbbi miért nincs az ajánlottak listáján? Lényegében csak a droid 11 a különbség az iplay 40-hez képest, most 63k-ért vihető lenne, szerintetek bevállalható, vagy van valami nyomós oka, hogy nem szerepel az ajánlottak között?

    Az eredeti dilemma mondjuk így is fennáll, Teclast vagy Alldocube?
    Csak filmeznék rajta, facebook, messenger, böngészés, gagyi játékok, semmi extra. Netflix sd nem gond, dobozhang szintén nem, mert úgyis bluetooth fejhallgatót használok kb mindig. Mániám, hogy minél combosabb legyen a hardver, hiába nem lenne szükség 8gb RAMra általános felhasználáshoz. Nekem fontos az akadásmentes multitasking, és hogy ne térdeljen le a cucc, ha a böngészőmben egyszerre 15-20 ablak van megnyitva. 🤦🏻‍♀️
    Illetve mit gondoltok, az UNISOC T618 proci mennyire hulladék, be merjem vállalni? Már ha hulladék egyáltalán, sajna évek óta képtelen vagyok felfogni, hogy a feltüntetett specifikáció alapján mit lehet megtudni bármelyik prociról, hiába olvasok ezerszer utána, nekem ezek csak számok, betűk és rohadtul nem mondanak semmit. :F

    A Teclast tudom, hogy támogatja a több felhasználói fiókot, mi a helyzet a cube modellekkel?
    Gesztusvezérlés sajna nincs az iplay40-ben, gondolom a 40H-ból is kimaradt és nekem nagyon hiányozna, azt hiszem.

    Szóval elméletileg a Teclast felé kellene, hogy húzzon a szívem, de mégsem így van, mert többen szidják, mint a cube-ot. Tudnátok esetleg linkelni nekem angol vagy francia nyelvű Alldocube tablet topikot? Magyarul nem találtam ilyet.

    Nagyon köszi előre is, ha valaki tud segíteni a választásban tapasztalattal, bármilyen érvvel vagy szubjektív véleménnyel. :)

Új hozzászólás Aktív témák