Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz crok #149893 üzenetére

    Köszönöm ezt a részletes és kimerítő választ :R Azt a csőrtét megtaláltam, végig olvastam azt a vonalat is, épp te reagáltál akkor is rá :) A linken lévő topikot végig olvasva valóban az van, hogy értelmetlen babrálni a securestorage-ot, mert minden elvész ami eddig meg lett jegyezve. A Samsung - Huawei kompatibilitás kérdés sem egyszerű ahogy írtad és Android 6 vs Android 10, szóval tényleg elég nagy a verziók közötti különbség. Ezt a QR kódosmegoldást is kerestem, sőt találtam is appot, de ugyanúgy azt a legeneráltat tudja kiszedni a rendszerből, pedig gondoltam, hogy ismeri a titkosítást az app és eleve sima plain-be fogja kidobni a jelszót amit bedob egy QR-be. Kipróbáltam most egy Galaxy A20S-en (10-es) és ennél már QR-el megosztható, de ez lehet rendszer feature és nem Samsung :)
    Kipróbálom az accountos verziót is, mert alapból még rajta van a saját acc-om, természetesen ez volt az előző telefonom, szóval jól gondoltad, h sajátom.
    Teljes mértékben átlátom most már, hogy mi a helyzet, sok reményt nem is füzök ehhez, mert ha ez az acc-os verzió sem működik, akkor lehet majd egy router reset lesz ahogy fentebb írtam, de csak abban az esetben, ha megtalálom a belépési adatokat a hátoldalán, mert ha nem, akkor veszett ügy sajnos... Köszönöm még egyszer a segítséget :R

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák