Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Márton #157006 üzenetére

    Ne ess a klasszik XY problémába [1] [2] (: Úgyhogy mégis inkább azt mondanám, hogy gyere át az Android szakmaiba mert nem feltétlenül annyira egyszerű a történet hogy feldobsz egy app-et és meg tudja / meg fogja mondani miért és hol van a boot során delay, ez ennél jóval bonyolultabb is lehet, pl. ha még a logcat el se indult (de pl a dmesg ettől még tartalmazhat hasznos infot) viszont ezek kinyeréséhez elég egy terminál emulátor is, logcat-re meg van app ([itt] keress rá hogy "logcat") és még az sincs kizárva, hogy a boot animáció helyett eleve nézhetnéd mit csinál a készülék boot közben a LiveBoot-al.

    Ha nem Magisk-et használtál root-olásra az egyrészt szerintem is nagy hiba.. másrészt akkor kéne hogy mi volt az amivel csináltad és hogyan, miért nem Magisk.. és kéne még hogy mit csináltál még (Xposed van-e fent, XPosed modulok vannak-e, ha vannak akkor mik, ilyesmi).

    Ha Magisk akkor viszont Magisk topik, de a kérdés a továbbiakban ugyanaz: mi van még fent, mit állítottál még be, van-e modul telepítve, van-e LSPosed, vannak-e modulok, etc.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák