Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz St3ven #12149 üzenetére

    A kijelzett telefonszám hiányát nem érzem akkora hátránynak, esetleg üzleti körökben. Tudom, hogy van aki eleve fel se veszi ha ismeretlen számról hívják, főleg még ha titkos (gondolom akként jelenne meg) is, de szerintem ezt azért nem csinálják olyan sokan.
    A hangminőség már tényleg aggasztóbb dolog, de a program által használt tömörítési arányon/módszeren kívül még mitől függhet?

    Ahogy nézegettem a szolgáltatókat még mindig a túlforgalmazási díjas mobilnetek vannak többségben, egyedül a Tré tűnik korrektnek e tekintetben, ők mintha ha az összes csomagukra megszüntették volna.

    Ami a 100 megán túli telefonálást illeti szintén érdekes a dolog, mert ugye általában 32 kbit/s-re lassítanak hivatalosan, ami 4 kbyte/s-et jelent. Ha a Fringe 10 MB-ot, tehát 10.000 kbyte-ot eszik óránként, akkor percenként 167-et, másodpercenként, pedig közel 3 kbyte-ot, ami még ugye korláton belül van. Bár ez nyilván egy nagy átlagot jelent, így nehéz megmondani, hogy az esetleges csomagméretbeli ingadozások milyen mértékűek lehetnek, és mennyire befolyásolják a hívás minőségét.

    Más.
    AnySoft legújabb verziójában úgy tudom már nem lehet kikapcsolni a dupla érintéses ékezetes betű írást, régebbiekben mintha még választható lett volna.

    Skype-olni én általában fülhallgatóval szoktam a Blade-emen, egyébként tényleg csak kihangosítani lehet. Az egyetlen dolog, amit nagyon szerettem benne, hogy a Blade alap tárcsázóval keményen elbaszott mikrofonját olyan szinten felerősítette, hogy még egy méterrel is tisztán lehetett hallani mit mondok normál hangerővel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák