Hirdetés

Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    Sziasztok!
    Az Android -számomra- legidegesítőbb sajátságára, a "slider"-re, vagyis az elhúzós képernyőzár, ill. hívás fogadás, megszakítás kezelő lecserélésére szeretnék valami jó megoldást!
    Számomra rettentően bosszantó, hogy az ujjunkat úgy kell elhúzni jó 3-4 cm-nyi távolságon, hogy közben még véletlenül se emeljük azt fel, mert kezdhetjük előlröl a próbálkozást. Nem beszélve arról, hogy egy kézzel véghezvinni ezt már-már zsonglőrmutatványnak számít, viszont nem mindig áll rendelkezésünkre mindkét kezünk, ami ugyan könnyít a dolgon, de mégsem eleget.
    Mivel aztán a Samsung-okban, legalábbis az én galaxy 551-emben és a párom galaxy gio-jában sajnos nincsenek dedikált híváskezelő gombok, kellett valami megoldás rá a slider helyett, mert mindig akkor sikerült a legtöbbet molyolnom vele, amikor a legsürgősebb lett volna felkapnom a telefont.
    Kipróbáltam az EasyCall-t, de nem ajánlom senkinek, mert random-szerűen működik, hol megjelnnek a virtuális gombok a kijelzőn, hol nem, ráadásul van kb. 1-2 másodperces késés a csöngés, és a gombok megjelenése között. Aztán rátaláltam a ShakeCall-ra, ami egy rándítással felveszi a csörgő telefont. Az érzékenységét természetesen lehet állítani, de sajnos nem lehet külön-külön állítani a hívásfogadásra és hívás befejezésre, ezért ki kellett kapcsolnom a hívás befejezése opciót "shake"-el, mert többször akaratomon kívül megszakította a vonalat. Így aztán csak hívásfogadásra használom, arra tökéletes.
    De ha valaki tud olyan ingyenes app-ot, ahol akár jól működő virtuális gombokkal, akár a fizikai hangerő gombokkal történik a hívásfogadás (mert letenni ugye le lehet a ki-bekapcsoló gombbal), azt szívesen venném. Köszi előre is!

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Aktív témák