Hirdetés

Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz punky10 #28224 üzenetére

    Ezen negatív hozzáállás miatt (rendőrség nem tesz semmit, nem érdemes ezzel fecsérelni az időt, majd okosba megoldjuk, stb) kerülik egyre többen a rendőrségi feljelentést, aztán meg csodálkoznak, hogy ők is a vádlottak padján ülnek önbíráskodás miatt.

    Én megtettem a feljelentést, röviddel azután a rendőrség megtalálta a telefonom, lefoglalta (már el lett adva) és visszaadta nekem.
    Amint raknak bele más simet, az feljelentkezik a hálózatra, ahol minden adat rögzül (imei szám, imsi szám, adótorony, ahová feljelentkezett, stb).

    A nem profi tolvajok közül kevesen tudják, hogy az imei számot is cserélni kéne, mielőtt bmit is kezd vele, és ezen bukik el mindegyik.
    Főleg, ha mondjuk csak azt gondolja, hogy az a két perc nem számít, amíg ellenőrzi a készülék függőségét.
    Tök mindegy mennyi ideig vagy fent a hálózaton, mert rögtön rögzül az összes infó, és ezzel is egyszerűsítik a rendőrség munkáját.

    Szóval, ha ellopnak bkitől telefont, az legyen az első, hogy rögtön feljelentést tesz, az önbíráskodást meg felejtse el mindenki.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák