Hirdetés

Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz dokee78 #33420 üzenetére

    Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.

    (#33416) hunfatal:
    Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg :D). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
    És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit :( (na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell :D).

    ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg... :))

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Aktív témák