Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palimre

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ma vettem egy Lenovo A5000 telefont. Az Euronicsban most 40 000-ért volt kapható, így gyorsan döntöttem némi előtanulmányozás után, na meg általában a Lenovo-ról kapott jó vélemények alapján.
    Egyelőre úgy néz ki, hogy rendben is van a készülék.

    Egy gondom van. Számítástechnikában megfelelően jártas vagyok, de okostelefon témában kezdő. Ezért kellemetlenül ért, hogy a készülékhez nincs használati utasítás (merthogy a Quick Start Guide v1.0 néven kapott valamit nem tekintem annak). Interneten is csak ez érhető el, ráadásul azt találom, hogy egyik Lenovo készülékhez sincs használható leírás. Sem magyarul, sem angolul.

    Így néhány órai keresgélés próbálgatás után halványan kezd körvonalazódni, hogy meddig Lenovo szoftver, és honnan kezdve Chrome. Azt például még nem sikerült megfejtenem, hogy mennyi benne az Android 4.4.2.

    Épp ezért nagy segítség lenne, ha tudnátok ajánlani egy manualt valamelyik olyan készülékről, amely nem áll túl messze a Lenovo alapbeállításaitól. Hátha annak segítségével megérteném a működés alapjait. És egyelőre nem találtam olyan leírást sem, ami az Android 4.4.2 tulajdonságait részletezi. Lehet, hogy fogok találni, de egy jó leírás róla szintén segítség lenne. A Chrome-ot naponta használom a számítógépemen, úgyhogy azzal a részével feltehetőleg el fogok boldogulni.

Új hozzászólás Aktív témák