Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • faresz5

    senior tag

    Kb 1 hétig nálam lesz egy presell Zopo Speed 7, utána visszakapja a tulaja.

    Eddigi tapasztalatok:
    Két hibát tapasztaltam eddig az egyik a wifi másik a ébresztő óra. Wifi elsőre elég nehezen kapcsolódik a routerekhez, viszont ha egyszer már csatlakozott, onnantól villámgyorsan a továbbiakban. Összehasonlítva egy THL T11-el, jóval nagyobb a hatótávja, ill a jelerőssége.

    A wifi illetve az ébresztő bugot közben már kijavították,(09.11-i rom) majd felkel rakni a telefonra. Visszajelzések szerint ez megoldja a problémát.

    GPS, mozgó autóban stoperral mérve 52s alatt talált műholdat, (mobilnet nélkül )mindez a thlnek 2 percébe került. Pontosan mutatta az aktuális pozíciót,jól navigált végig.

    4G B20: városban ugye alap,hogy működik, viszont pár kisebb településen is, csak pár pillanatra váltott át 3g-re de egyébként 4g-n működött.

    Értesítő led működik, nem csak a töltést jelzi, hanem a nem fogadott hívásokat, ill emaileket is, persze ez testre is szabható lehet megfelelő programmal, még nem volt időm ilyennel foglalkozni.

    Pár tesztképet tudtam még csak készíteni a telefonnal, később majd töltök fel párat, ha van rá igény. Idáig pozitív a mérleg.
    Összességében megérte az árát, két fenti hibát is gyorsan javították. Elegáns kinézetű, 8magos, 3gb ram, 2500-s aksi,5.1 android . (nyomkodás, telepítgetés,4g használat, Wifi, kb 2óra GPS használat után a nap végére 25%-ra esett le az akku kapacitás,bővebbet később tudok mondani.)

    A szolgáltató még a telefon piacra kerülése előtt kiadta a rom forrását, elősegítve custom romot készítők munkáját.

    Garancia: elvileg EU, (csak a két friss modellre), aztán majd kiderül, ne legyen rá szükség.

Új hozzászólás Aktív témák