Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    Sziasztok, van egy nyomógombos + androidos dual sim telóm.

    Android 9 fut rajta, ami az android lebutításban már elég magas fokon van, tehát kb semmit nem lehet testre szabni benne a háttérképen és a hangerőn kívül. Ahogy elnézem, a kínaiak nem sokat agyaltak rajta, hogy a hardverre szabott ROM-ot csináljanak, egy saját menüpont sincs a beállításokban. Van egy csomó fizikai gomb rajta, de azokat se lehet konfigurálni.

    1. A kérdésem, hogy van a fizikai numerikus billentyűzeté, azokon a számok mellett az ABC betűi is fel vannak tüntetve, de nem tudom életre kelteni őket, semmilyen felületen nem írnak betűket, csak számokat. (pl sms, dialer stb nagyon jó lenne)

    2. A másik, hogy tettem rá egy DW Contakts nevű dialert, amú jobb, mint az androidos alap tárcsázó, de ez is megjelenti a kijelölőn egy tárcsázót, ami egyrészt egy 320 * 240-es kijelzőn pont ki is takar mindent, így a névjegyek nem is látszanak, másrészt felesleges is, hisz van benne fizikai gombsor. Tud valaki olyan dialert, ami nyomógombos Androidosot is értelmez és kezel, tehát figyelembe veszi például, hogy van fizikai gombsor és nem jeleníti meg azt a még egyszer feleslegesen az érintő- kijelzőn?

    3. A beépített Driver launcher működik, de más tulajdonsága nincs is: 6 ikon/képernyő és lapozható, ennyi. De még az ikonok sorrendje sem módosítható, így pl. a legritkábban használt számológép és ébresztő appok ikonjai vannak a főképernyőn. Tettem rá egy Nova launchert, ami jó is volna, de hiába állítom be alapértelmezettnek, a home gomb (beépített "piros", azaz hívás megszakító gomb) mindig a régi Driver launchert hívja elő... :F

    Jó alap lenne a teló egy telefon célszerszám kialakításához, de sajnos így nem az :(
    Nyomógombos telefon extrákkal, helyett egyelőre egy androidos telefon korlátokkal...

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák