Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mailman

    tag

    Sziasztok,

    keves itt a Cubot GT99 tapasztalat, pedig eleg jo speckokkal rendelkezik a telo, ugyhogy rendeltem is egyet a banggoodrol, ami a napokban megerkezett.
    Eloszor is a shoprol, elegge ismeretlen oldal, par forumtars azonban pozitivan nyilatkozott igy belevagtam. Rendeles menete szokasos, ugyintezes kinai szokasos (aze' van macera), a csomagolas hibatlan volt, a cucc serules nelkul megojtt.
    A telt videkre szantam edesanyamnak, ahol pont nincs voda 2100es 3G (a telo nem tud 900at) alapban ez nem gond, mert ott a masik slot, de igy is ertek meglepetesek, leirom, hogy okuljatok.
    Vodas kartya be, terero ok majd lehullik mint egrol a csillag... hmm. Ilyenkor nalam szokasos csavaras/nyomas (hatha kontakt hiba), terero sehol aztan par masodpercre van... Uzemmod 2G/3G auto valtas... Nem ertettem elsore, de T-s kartyaval minden rendben, halo is, net is. Aztan MTK toolsban a band-nel lattam egy WCDMA-GSM 900-as bandet is, ezt kikapcsolva a telefon hibatlanul mukodik auto 2G/3G valtas uzemmodban Vodaval. Szoval nem tudja a 900as 3G-t de az engineering menuben azert ki kell kapcsolni, hogy egyaltalan telefonalni tudj Vodaval olyan helyen ahol nincs 2100-es 3G, szep...

    Egyebkent a telefon meretre sztem pont idealis, kialakitasa szep, az anyaghasznalat es osszeszerelesi minoseg az azert 150 dollaros, kicsit puha muanyag es a hatlap illeszkedese nem lezerel lett igazitva, a szilikon tok hulyen nez ki elsore a cuccon de fel nap utan mar nagyon hasznosnak talaltam. A kijelzo szep talan az aljanal tul sok feny szivarog ami komolyabb telo utan furan hat. Kepeket mar sokan linkeltek, a vaku pedig ket aprocska LED, sztem nem sok vizet zavar de legalabb sotetben tudsz 2 meterre vilagitani ha a kulcslyukat keresed. Antutu szokasos 13k, a sebesseg kellemes.
    Az egynapos tereros szivastol eltekintve ennyi penzert szerintem ajandek, ha valaki megkivanna asszem tudok 10 dollaros kupont kuldeni amivel 146usd az ara, remelem ezt nem tilos es bocs h hosszura nyultam :)

Új hozzászólás Aktív témák