Hirdetés

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Már elstartolt az AMD nyári játékpromóciója

    ph Ezúttal a Navi 32 XL és XT GPU-val szerelt videokártyákhoz kaphatunk két, tavaly megjelent programot, amiket egy négyes listából válogathatunk ki.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • lusjen

    csendes tag

    Tisztelt Cappa72 és más hozzáértők!
    Van egy Feiteng h9500 telefonom, aminek a gps-e nem igazán működik. Elsőre nehezen talál jelet, de ha megtalálja, akkor akár 8-10 műholdat is fog. A 3 betűssel használom, itt ha rámegyek a műholdakra, akkor szépen mutatja, hogy vannak műholdak, zöld a színük és a pontosság kiváló. Azonban ha visszamegyek a térképre, max. fél perc és már szól is hogy a gps vétel megszűnt.
    Visszamegyek a műholdakhoz és röpke 10-15 mp. múlva ismét megvannak a holdak, a pontosság is kiváló. Ha itt hagyom, akkor folyamatosan -akár egy 200 km-es budapesti úton is és a városban is (próbáltam)- folyamatosan beszél, pontosan mondja az irányt a letérőket, figyelmeztet a gyorshajtásra stb. szóval pontosan navigál. Amint visszatérek a térképre már dob is.
    Próbáltam már a másik használatos navival és a saját navijával is, ugyanez a helyzet. Megcsináltam az 1-es hozzászólásban lévő segítséget is, ez a helyzet a mobileuncle tools sem segített. Ahogyan visszatérek a térképre, már dob is.
    Esetleg valaki tudna segíteni vagy Feiteng tulajoknak volt(van) ilyen problémájuk???

Új hozzászólás Aktív témák