Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • berigazek

    őstag

    válasz mtibi55 #54639 üzenetére

    Az Alin vagy Aliexpressen is most nagyon kihegyezték a dolgot a biztonságra,azaz amelyik Eladó árul ott fent,tagja s Kamarának és a Szerződéseket Ő is elfogadta!
    Ha tudod számlàval és Termék cikkszámmal meg átutalásos nyomtatvànyal bizonyítani az oldalak Felügyeleti Szervének,hogy onnan vásároltál mikor és pontosan Név,Cég,stb visszakapod a pénzed az Illetőt meg elzavarják onnan rögvest!
    Ezek kellenek hozzá csak!
    OFF:
    Én meg a német ebayről vásàroltam,de tőlem 450 km-re lévő Eladótól Németországban Nov.17-én egy 64 Gb.-os SanDisk Micro SDHC kártyát,ez vasárnap este volt.Hétfőn az ebayen megjelőlte elküldöttként...mostanáig,azaz Nov.28-ig még nem kaptam meg! Gondolhatjátok,hogy mekkora a fejem,hogy innen ebből az országból nem kapom meg 10 nap alatt!!!
    Az ebay és paypal kibaxta az Eladót vásárlásom után rá egy napraaz ebayről.Biztosan mások is panaszkodtak rá...Írtam neki 2 mailt,aztán azt válaszolta,hogy egy másodikat is útnak inditott számomra.A paypal meg azt írta nekem,annak ellenére,hogy én még nem szoltam nekik(!) ,hogy 10 napon belül,ha nem jön meg az áru inditsak Claim-et és ők kifizetik az árát nekem.
    Az Eladó meg azt írta ma nekem,hogy még 5 napot kér,amíg megkapom a másikat,de,ha kettő érkezik meg egyiket küldjem vissza...
    Ezt csak azért írtam nektek,mert az Eladó 99,86%-ban Pozitív volt 112567 üzlettel a háta mögött.
    Kérem szépen ...ilyen is van,eddig Kínából is megérkezett volna!

    ,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Új hozzászólás Aktív témák