Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz sasa311 #7355 üzenetére

    nem hinnám, hogy bukik a DHL-en, mert én az etotalktol DHL-lel rendeltem, ami 9$-ral több, mint a posta. Tehát a 10-es felárból kijön. Ha bukik akkor max annyit mint a postán! Egy másik boltban 9$ a posta 19$ DHL.

    Én sokkal pozitívabban látom a helyzetet. Bár az is igaz, hogy nekem nem áll benne a pénzem!!! De azért bátorkodom megírni. hátha megnyugtatom az aggódókat! De mindenkinek azt javaslom, hogy többet ne rendeljen, amíg meg nem lesznek a pozitív eredmények.
    Az én véleményem: Valakik szereztek egy kisebb készletet. Sokszor ez úgy alakul ki, hogy a nagy megrendelők visszamondanak "10 kamionból egyet". Valakik úgy döntöttek ezt megpróbálták jóárasítva eladni! Majd hirtelen elterjed a hír és rengetegen berendelnek a világból. Gondoljátok csak végig erről az egy fórumról hányan rendeltetek! Egyszerűen belefulladtak a sok csomagfeladásba, levelezésbe, mert nincs meg a megfelelő logisztika! A drágább boltokban ezt kell megfizetni!. A helyzet is kezd az eladók számára forrósodni, mert a világ minden részéről érkeznek, hol a csomagom, és mégdurvább levelek!! Ezért van az, hogy bizonyos esetekben inkább visszautalják a pénzt! Van elég megrendelésük és nem tudnak többet bevállalni! Minden kezdet nehéz! Meghát aki mer az nyerhet csak... Én sosem nyerek, mert nem merek!

    Most lehet megkövezni!

Új hozzászólás Aktív témák