Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tisszekreny

    tag

    válasz Laza... #76182 üzenetére

    Kértem egy kis segítséget a Vodafone-tól. Ezt a választ kaptam:

    "Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!

    Hivatkozva 2014. június 12-én érkezett elektronikus levelére, az alábbiakban küldjük válaszunkat.

    Tájékoztatjuk, hogy cégünk alkalmaz 900 MHz-es frekvenciát a 3G internet szórására, azonban információval nem rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy az ország mely területén érhető el.

    A lefedettséget a domborzati viszonyok, az időjárás, illetve az épületek szerkezete befolyásolhatja.

    Tájékoztatjuk továbbá, hogy a készüléke – amennyiben automatikus hálózatválasztásra van állítva – az erősebben érzékelhető hálózatra jelentkezik fel. Ilyen esetben a mobilkészülék kijelzőjén megjelenik a használt hálózat neve. Az erősebben érzékelhető hálózatra történő feljelentkezés jelenségét megoldhatja a hálózatválasztás manuálisra átállítása, melynek lehetősége a készülékek menürendszerében általában a „Beállítások” menüpont alatt található.

    Szeretnénk felhívni a szíves figyelmét arra, hogy a http://www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep hivatkozáson található lefedettségi térképünkön megtekintheti, hogy az egyes területeken milyen lefedettséget biztosítunk.

    A térkép bal felső sarkában találhatja a „Címkeresés” felületet, ahol az „Irányítószám”, a „Település”, a „Közterület” és a „Házszám” mezőket kitöltve tud pontos címre keresni.

    A térkép jobb alsó sarkán található menüsávban a „GPRS/EDGE”, a „3G” és a „3G/HSPA” menüpontok bejelölésével tekintheti meg, hogy a kiválasztott területen az adott hálózaton milyen lefedettséget biztosítunk. Tájékoztatjuk, hogy piros színnel jelöljük a beltéri, míg a sárga színnel a kültéri hálózati lefedettséget.

    Az egyes adatátviteli technológiákhoz tartozó maximális, illetve átlagsebességeket az alábbi táblázatban foglaljuk össze:

    Technológia Sebessége Maximum Átlagos / Elvárható
    GSM (2G) GPRS 56 kbps 20-40 kbps
    EDGE 236,8 kbps 80-130 kbps
    UMTS (3G) W-CDMA/UMTS 384 kbps 150-350 kbps
    HSPA 14,4/5,76 Mbps 2100/800 kbps

    Szíves megértését köszönjük!"

Új hozzászólás Aktív témák