Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MartOOn

    addikt

    válasz Quqesz #19431 üzenetére

    Csiszoljanak is a g5-on mert ez igy egy félkész proto. Amilyen silany az osszeszereles.
    S7-ekre kint van a javitas, nem egész egy hónap alatt ez a harmadik. Az első csak havi biztonsagi frissites volt par mega asszem alig tobb mint 1Mb. A masodik 75megas volt, változott a multitasking gorgetesi animacioja mert elotte nagyon darabos volt. Meg gondolom mas is csak nekem ez tunt fel. Most meg jon szintén egy nagyobb amiben az ujraindulgatasokat szüntetik meg a kijelzo érzékenységen javitottak illetve a kamera torzításara lett egy kapcsoló ha zavar bekapcsolod ha nem akkor ugy hagyod. Legalabbis a teszt romban kapcsolható hogy az OTA-n erkezoben milyen lesz az kb holnap kiderul.
    Szoval le a kalappal a samu előtt hogy ilyen gyorsan reagalnak a problemakra. Amik azert valjuk be nem olyan nagyok hogy lehetetlen lenne hasznalni a keszuleket ezekkel együtt. Megis jonnek a javitasok es ha mindez sikerul akkor csak gratulalni tudok annak aki ezek utan bele tud kotni az s7 tesókba. ;)

    [ Szerkesztve ]

    HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

Új hozzászólás Aktív témák