Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodrosjozsi

    őstag

    válasz Aryon87 #69815 üzenetére

    Ember..
    Ezért nem mindegy a formátum mert látszik, hogy nem érted.
    És úgy látom, hogy a soha a büdös életben nem lesz meg. De persze mondogasd, hogy a samsungot védem be.. közlöm lg tv-m van, kurvára nem akarok samsung tv-t, sőt, semmilyen tv-t nem akarok venni az elkövetkezendő évtizedben :DDD
    Ez nem a samsung-ról szól, hanem, hogy úgy ajánlasz tv-t meg beszélsz le róla másokat, hogy nem értesz hozzá.
    Ez van, ezt ha elfogadod sokkal könnyebb lesz neked is hidd el.
    Aki meg visszavisz egy tv-t azért mert nem jó a távirányító,illetve nem egyszerű.. hát, itt max az eladó a hibás, mert az ő szemszögéből ajánlott egy nekünk egyszerűbben kezelhető tv-t, ami a nagyfaternak nem megy. Itt biztos nem a tv a ludas.
    Az meg, hogy a tv nem támogatja a dts hangsávot az nem hiba. El kell fogadni, hogy nem elégszenek meg egy ilyen régi cuccal, tovább lépnek, te se hiányolod gondolom az android 2.3-ból a rajzzal való feloldást.
    Lehet, hogy jó volt, de van jobb.
    El tudom képzelni, hogy van aki még ilyen hangsávval néz filmeket, a dvd lejátszó ezt ugye le is játsza, de aki pendrive-on (egek, mint egy flopi :DDD ) vagy egy ssd-n, hdd-n nézi a filmeket az legyen olyan jó fej és menjen be egy szakihoz, kérje meg őt vagy az unokáját, hogy konvertálja át. Nem igaz, hogy a 21. században ez a legnagyobb gond, hogy nem játsza le a tévé a bujtor filmeket :U
    Muszáj ezeket a formátum különbségeket tudni, hogy tudjál segíteni. Pont ezeken buknak el az eladók rendszeresen. Azt se tudom, hogy ők hogy tudnak otthon filmeket nézni.

    Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák