Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz vodrosjozsi #69824 üzenetére

    Emlékszel még a csöves erősítőkre? Ezer éves technológia, régen a Beag csinált itthon ilyeneket. Most a világon a legdrágább erősítők, pedig egy ezer éves elavult technológia.

    "....mire vár, mikor bedugja a telefonjába?"
    Válaszd szét az általános felhasználót (te és én), meg a white fülüt. A második nem vesz jack nélkülit. Példa erre az LG telefonjai a sabre cuccal. De te is tudod, ha egy Galaxy Ace-ba dugtad a fülest vagy egy S9-be, akkor nem ugyan úgyan úgy szólt. Otthon pl mi bedugjuk a fülest egy aljzatba, legyen az tv, erősítő, telefon stb..... A white fülüek külön fejhallgató erősítőt vesznek.

    Mikor vettem anno az erölködőt kérdeztem: optikai vagy koax digitális csatlakozás? Koax......miért, hiszen az elavult?.......jobb az átvitt hang dinamikája. Hülyeség? Lehet az volt, mert nem vagyok benne biztos, hogy én meghallom, hiába tipp-topp a hallásom. De van aki azt is észreveszi a hangzásban, ha egy erősítő tápkábelét kicseréli....de tény egy mp3 nem fog úgy szólni mint egy audio cd, ahhoz meg mind1 bt vagy jack.

    A legdrágább erősítőkön is használnak még jack csatlakozót.
    Szóval így kijelenteni, hogy vmi elavult nem lehet. Általános felhasználóknál(és ez van többségben!) pl lehet csak bt füles lesz. De aki komolyabb vizekre evezik ott más a helyzet.

    És ha már elavultság. Mindkét verziót fejlesztik, ezért sem a [DD] , sem a [DTS] elavult. Csak a második nem annyira tömörített(18mbps vs 24,5mbps). Lehet pont ezért nem annyira elterjedt...... :F

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Új hozzászólás Aktív témák