Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaladiN

    aktív tag

    válasz Whaskes #998 üzenetére

    Az attol fugg hogy mihez akarsz kezdeni idekint. ;]
    Ugy tapasztaltam idekint hogy alapvetoen ketfele ember jon ki. Az egyikuknek nagy az arca, szerencsere keves ilyennel talakoztam, en ''mindenttudoak''-nak nevezem oket. Kozuluk altalban kevesnek adatik meg hogy elbol sikerrel jarjanak, de elofordul hogy nehezsegek nelkul veszik az akadalyokat, avagy inkabb elegge szerencsesek ahhoz hogy ne legyenek komoly akadalyok. Kozuluk a tobbseg viszont talalkozik a bukas izevel. Kevesen huznak haza emiatt, de elofordul. A tobbseg atertekeli a hozzaallasat es valtoztat rajta. Pl hogy kezdetnek jo lesz egy takaritoi allas is...stb.
    A masik ''fajta'', ok vannak amugy tobben, akik ugy erkeznek hogy esetleg mar tudnak egy-ket szot angolul, de van aki szinte semmit, nem rendelkeznek meg a kello magabiztossaggal angliahoz. Nekik nem okoz problemat hogy kulonosebb valogatas nelkul keressenek mind lakast, mind melot. Nekik altalban az a problemajuk hogy fel kell-ene noniuk a feladathoz, azaz az angliai elethez. Nem tudok rola hogy ilyen szemelyisegu emberek belebuktak volna, olyanrol viszont tudok akik tobb ev utan sem igazan tudtak felvenni a fonalat, es meg mindig valahol ''raboskodnak'' es keptelenek jobba tenni az eletuket.
    En amondo vagyok hogyha valaki kijon akkor idonkent hasznos leulni es attekinteni hogy mire jutott addig. Talan ha ezt megteszi akkor nem fog ''rabszolgakent'' megmaradni egy helyen.

    Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Új hozzászólás Aktív témák