Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MegalodonS

    őstag

    válasz kíváncsi #1180 üzenetére


    3 honapra jonnel ki szerintem nem nagyon tudsz majd valogatni!Neten keress szezonalis munkat !Az alberlet nagyon soktol fugg egyedul vagy sokan?A kaja az majdnem otthoni aron van!

    FONTOS!

    Ha vegeztel,es mielott mennel haza, ne felejtsd el visszakerni a levont adodat, mert neked 3 honap utan visszajar!(latod sporoltam neked egy kis penzt!)

    Egy magyar honlap sok hasznos dolgot talalsz rajta olvasgass :) !
    link:[link]

    A kedvenc temam a nyelvizsga!Nekem nincs nem is lessz,irni sem tudok nagyon(nem vagyok ra buszke :B )Voltam mar olyan interjun ahol kirugtak a kozepfoku nyelvizsgaval rendelkezot en meg atmentem(azt hiszem ezt mar le irtam egyszer).
    Nem az szamit milyen papirod van,helyesen beszelsz vagy nem (van ahol igen)hanem a kommmunkacio!!Ha oda kerulsz hogy akkor beszelj akkor legalabb tudj beszelni!!!!

    ''Minden kedves utnak indulonak leirnam, ha ki akarsz jonni, csak olyan nyelvtanart,vagy nyelvtanfolyamot keress ahol 80% a kommunikacio ami a hetkoznapi helyzetekre keszit fel es 20% szaraz nyelvtani resz!''

    Mert ha eljutsz majd egy interjura, es tudsz irni nyelvtanilag helyesen beszelsz,de ennyit tudsz osszesen es meg azt sem tudod elmondani hol van magyarorszagon a varos ahonnan jottel es mi a varosod jellemzoi akkor sajnos maradsz meg otthon egy ideig sajnos :O !

    Hat ennyi remelem nincs harag senkivel ha esetleg eles lettem volna egy kics :R i!

Új hozzászólás Aktív témák