Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Cloud31 #11860 üzenetére

    300 font , szamoljunk. Ebbol 1 emberre kb 100 font elmegy kajara. De ebben az van, hogy otthon fozol, otthon pakolsz el minden napra. Ha paroddal vagy, akkor ennyibol siman ki lehet jonni, ha egyedul, akkor inkabb 120-150 , de akkor mar napi szinten meleg kajat tudsz varazsolni , stb.

    A kozlekedes attol fugg, mivel jarsz. En lassan 3 eve vagyok itt, ebbol 2 evig csak busszal jartam, mert egyszeruen jo volt a kozlekedes. ez kb 67 font havonta. Aztan most 1 eve kb metrozom, ez januraig 80 font volt ( 2-3 zonas metroberlet , korlatlan buszberlet) , de akkor munkahelyet valtottam, most 130 . a kulonbseg annyi, hogy jelenlegi munkahelyemre idoben nagyon sok lenne a busz.

    300 fontbol igy attol fuggoen mivel kell utaznod, marad kb 70-10 font. Nem sok. :((( :(

    De azert a nyomortol meg tavol van, 150 font egy fore BOVEN eleg tud lenni kajara. Persze ha nem minden nap etteremben, mekiben, vagy a varosban eszik.

    Nem nagy lab, ideig oraig ki lehet belole huzni, de nem nyomor.

    Emvy: te total mas teruleten "jatszol". Nem tudom, valaha kellett-e keves penzbol kijonnod, nekem anno rendszeresen, ezert nem szorom a penzt, esszel koltok. Amikor kijottunk ketten egyutt kb havi 1000 fontbol eltunk meg, osszesen. Ebben 540 fontos alberlet, 67 fontos buszberlet benne volt, azaz fejenkent 200 font jutott kajara, szorakozasra, es hasonlokra. Nem volt nagy lab, de nyomor sem.

    Egyebkent lehet csak annyi, total mas elkepzelesunk van a nyomorrol. :U Nekem a nyomor az, ha se kajara, se szamlakra nem futja, de amig boven van mit enni, amig tudunk ruhazkodni, havi egyszer sorozni menni vagy barbecuezni, az nalam nem nyomor kategoria.

    Es meg valami: azert ennel probalj minnel tobbet elerni. De ha nem egyedul vagy, akkor ket minimalberbol meg lehet ket embernek elni. Nyomor nelkul.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák