Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MegalodonS

    őstag

    válasz Csinpi #1196 üzenetére


    Hat eloszor a nyelv!Kizarolag olyan tanart valassz aki mondjuk 90%-ban kommunkikaciot tanit,napi helyzetekre!Bar ha vissza olvasol a forumon irtam mar ezekrol.

    A kinti jutalekkal azert ovatosan legyel,mert most egyszeri penzt kernek vagy minden honapban fizetsz mert akkor nekik termelsz!

    A vezetes az semmi kulonleges jobbra nagy-iv,balra kis-iv.A 3-4 savos korforgalom az mar nagyon erdekes tud lenni neha.Ha van rutinod akkor semmi gondod nem lessz majd.
    Ha hasznalt autot veszel akkor 65-80 Font az eves muszaki+ha valami rossz akkor meg kell csinaltatnod es az 40 Font/ora dij a legolcsobb innen megy fel az ar.A biztositas az jogsi fuggo hany eve vezetsz pl.elore 3 honapot kernek el.Utana van ilyen ''ado'' hogy mekkora a motor 1.6l vagy 2,5l az autod ennek fuggvenyeben szamolhatsz az autora tankolassal eggyutt 100 Font/ho.Hat nem az elso honapban vegyel autot.Par honapja vettunk a koleganktol egy opel vectra 1989 evjarat - 150 Font volt uj muszakival! Utana felfeszitettek az ajto felsokeretet igy nem javithato vagyis igen de tobbe kerul mintha vennek egy masikat persze nemm csak ez a problemaja neki.
    Remelem hasznosnak talaltad az infokat!
    .

Új hozzászólás Aktív témák