Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    válasz kíváncsi #1282 üzenetére

    ''A számomra legfontosabb kérdés: Láttam többen(Siriq, MegalodonS)dolgoztak kint az USA-ba, utána jöttek/mentek Angliába dolgozni. Hozzájuk az lenne a kérdésem miért hagytuk ott az USA-t?''


    Talan azert mer USA nem EU tag ;]

    Viccet felreteve, a legtobb ember Magyarorszagrol nem eppen legalisan megy ki dolgozni, mert a szukseges papirokhoz hozzajutni egy atlag magyar embernek, hat hogyismonnyam...eselye egyenlo a nullaval.
    Papirok nelkul pedig halott vagy, sok allamban jogsit sem kaphatsz, kocsi nelkul pedig nem megy. /Taxival jarsz bevasarolni, meg munkaba? :D/ Csak egyszer kapjon el a rendor jogsi nelkul, utana mar rad lesznek szallva.
    Ismerek valakit, aki ejszaka jart dolgozni, de nem volt jogsija. Sot a rendszama is le volt jarva /amit ugye jogsi nelkul nem nagyon lehet meghosszabitani/ Egyszer elkapta a rendor, kapott egy ejnye-bejnyet. Elkapta megint a rendor, aztmondta megegy ilyen es viszi a sittre.
    Elkapta megint a rendor, aztmondta most jokedveben van es elengedi, de holnaptol kezdve be fog nezni a haza ele es ha a jargany nem all a haz elott akkor ki lesz adva ellene a korozes, amennyiben nem kerul ra ervenyes rendszam, illetve nem lesz ervenyes jogsi.
    Na eljott a pillanat, hogy ha menni kell hat menni kell...
    UK-ben a helyzet ''csupan'' annyival konnyebb, hogy tuti, hogy beengednek az orszagba, nem kell munkavallalasi engedely, kozelebb van igy konnyebb hazalatogatni.
    Viszont az a hatranya, hogy megsem Amerika :D

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák