Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    A rendőr magasról sz.rik rá, és a rendőrre is. Kapnak egy ejnye-bejnyét, az égvilágon semmi sem változik, hacsak nem konkrét bírósági végzésre vagy hasonló hivatalos ügyben jönnek ki előállítani valakit.

    Ez saját tapasztalat is. Volt olyan lakótársunk, aki folyamatosan füvezett, bűzlött az egész ház, folyton ott bandáztak nála, ki-be a házban a földszinti lakásában a környékbeli suhancok (a srác angol volt, a többi vegyes). A lakásból szemétdombot csinált, gyakorlatilag a kutyájával élt együtt. Néha ott ordítozott részegen az utcán, ilyesmik. Jó párszor voltak kint rendőrök is, semmi értelme nem volt. Nem voltak amúgy kifejezetten agresszívek, csak hiányzott belőlük a kultúra, mint egy putrilakóból.

    A négerekkel nekem főként a temperamentumuk a baj. Ha vélt vagy valós sérelmet éreznek, hajaj... A jamaikai kolléganőm is úgy ki tud vetkőzni magából, mint egy elmebeteg, pedig amúgy normálisabb, mint egy angol. Hadd tegyem hozzá, nem tudom, hogy Anglia vagy csak a nagyváros teszi-e, vagy netán az egész világ ilyen már, de ennyi nagypofájú barmot, lepcses k*rvát származástól függetlenül... Talán egyszerűen csak kivész a világból a jó modor. Na mindegy, nem vagyok szociológus. :D

Új hozzászólás Aktív témák