Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    válasz MegalodonS #1474 üzenetére

    Hm, azért nekem pl. elég indok a későbbiekben való végleges hazamenetelre, hogy otthon azért még mindig több fehér embert látni, mint itt. Nekem valahogy nem megnyugtató úgy hazajönni, hogy napsütésben is sötét van az utcán. Holott amúgy szép környéken lakunk. Csúnyább szavakkal csak azért nem minősítem ezt a sok jöttment ''színangolt'', mert úgy általában maguk az angolok sem különböznek tőlük - sajnos. Szó se róla, annál jobb az az egy-két angol, akit tényleg érdekel is a külvilág, meg az a néhány ''afro-angliai'', aki nem csak a cuccot nyomja a buszon, és álló nap csak bandázik cigány módon, hanem tanul és dolgozik. Csak sajnos ezek vannak kisebbségben.

    Otthon nekem az volt az egyetlen gondom, hogy 1. nem találok munkát, és 2. ha találok is, hihetetlen perspektívát nyújt az a havi 50-60e Ft (ami, ha szerencsém van, nettó). Otthon az a gond, hogy tervszerűen nyomorba taszítják, lezüllesztik az országot, megfojtanak, Angliában meg legalább meghagynak annyit, hogy ne csak tengődj napról-napra. De ettől függetlenül Nagy-Britannia is beteg, csak másképp. Itt kényelmesen le lehet élni úgy egy életet, hogy tulajdonképpen nem is éltél.

    Nem akarok senkit elriasztani attól, hogy kijöjjön, csak szerintem úgy érdemes eltervezni, hogy ''átmenetileg''. Szerintem nehéz itt otthon vagy legalább otthonosan éreznie magát az embernek.

Új hozzászólás Aktív témák