Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    válasz PaladiN #1811 üzenetére

    Ezt én is csak megerősíteni tudom. Ha egy ezresnél nagyobb összeg van a számládon, és/vagy folyamatosan érkezik rá pénz, akkor nagy valószínűséggel könnyebben besoroltathatod magad egy normális kategóriába a ''basic account'' helyett.

    A poén, hogy miután végre sikerült upgrade-elnem a számlát (és kaptam hozzá Visa Classic kártyát), a későbbiekben banki pénzfelvételnél megkérdezte az ügyintéző, hogy nem akarok-e hitelkártyát igényelni. (Vagy háromszor jártam így.)
    Sőt, amin még jobban felbosszantottam magam, hogy most már félévente ún. ''review'' is van, ami azt takarja, hogy a menedzser az irodájában szépen végigkérdezgeti, hogy az adataim rendben vannak-e (hogyazistenbe' ne, ennyire hülye nem vagyok), meg angolosan ajánlgatja a ''gold account''-ra való upgrade-et meg a franc tudja milyen biztosításokat, én meg udvariasan mondogatom, hogy nem. Bosszantó, mert bezzeg míg cash accountom volt, addig nemhogy nem ajánlottak egy használhatót, hanem még be is intettek. A kérdéseimre mindenütt mást mondtak, hogy mivel és mennyi idő múlva igényelhetek. Noha Európából jöttem, nem a világ végéről, nem fogok lelépni a hitellel (csak a saját pénzemet szeretném felhasználni). Amikor már viszont látják, hogy folyamatosan érkezik pénz a számládra, még arra a kevésre is rátennék a kezüket...

Új hozzászólás Aktív témák