Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oreg_Nene

    tag

    válasz Balinov #1947 üzenetére

    Hi

    Köszi az infot, lehet újraszerkesztem a CV-m és felhasználom benne az itt lévő képesítéseket. Jártam még 3 szemesztert gazdasági info képzésre de a végén otthagytam beírom azt is hátha szebben néz majd ki :)

    Suli: II. Rakocziban (Wesselenyi street) kulker ugyintezonek tanultam, utana meg a Soter Line-ban uzletkotonek. Sajna nem nagyon dolgoztam a szakmamban mindig mentem sales/support engineer iranyba de otthon ez nem jott be.

    Itt jelenleg mininalberert tolom sajna csak napi 8 oraban egy jatekboltban mint sales assistant (egyelore nem nagy kihivas), elotte voltam még 1 honapig ebay operator is, az jobban fizetett. Most elmegyek meg lehet au-pairnek ha minden összejön heti 12 oraban, ha minden jol megy most vasarnap koltoznek oda.

    Heti jotanacs barki akinek indulna kifele: szerintem ismeretlen magyarokkal ne nagyon koltozzetek ossze, csak olyannal akit ismertek. Tudnek errol meselni rengeteget csak nem akarom itt a moralt rombolni, lenyeg en most 16 emberrel vagyok egyutt egy 6 szobas lakasban

    ''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”

Új hozzászólás Aktív témák