Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz BÁ Nutrition #21971 üzenetére

    Ha pedig kevesebbet fizetsz az allamnak adoban, mint kene, akkor meg kvazi ok adnak kolcson neked.

    Amugy voltam mar mindket szituban, azaz mikor februarban kezdtem, akkor pl nem vontak adot a fennmarado honapokra, de ugy is volt hogy evkozbeni valtas volt, es akkor meg vegig vontak, majd a vegen kikuldtek, hogy tartozok vagy ok tartoznak.

    -----------------------------------
    Kicsit mas:

    most, hogy bekoltoztunk a lakasba , elojott par nagyon brit problema, ami sajnos nem volt elore lathato.

    -a leirasa szerint parkany aljaig (137 cm) érő amazonrol rendelt függöny több centivel a párkány fölött végződik, pedig nincs magasan a karnis ( 5 centire van az ablak tetejetol)

    -az európai csillarokhoz le kell szerelni a dobozt a plafonon lógó lamparol, mert itt egyencsatlakozas van, és nem tudod fullra a plafonra szerelni, vagy úgy szereled, mint ahogy nalunk lett, tavtartokkal. Nemet lampatestjeink vannak, illetve a csillar is onnet jott, a szerelese a magyar rendszerhez hasonlit, de itt mas a plafonon a csatlakozas.

    -mikor azt hitted az e27 és bayonet csatlakozáson kívül nem nagyon van más ebben a méretben, akkor jön egy hármas bayonet, ahol persze nem 0-90-180 fokban vannak a lábak, hanem kb 0-85-170 fok, és nem kompatibilisek

    -2 réteg alapozó fehér festék, plusz 2-3 réteg dulux alol még mindíg felsejlik a szoba korábbi kekje, de fehér eredeti falnak is kell 5 réteg festék, hogy ne legyen csíkos. Visszasirom a herat.

    -miutan lekapcsoltuk a megszakitokat a lampakhoz mindenhol, volt meg egy "kosza" fazis a nappaliban levo csillarban. A konyhai megszakito lekapcsolasa utan szunt meg. Amugyis minek csillarkapcsolos doboz a plafonra, ha a kapcsoloknal meg nem ugy van bekotve.

    -ha a councilnak van bulky waste collectionje, és abban benne a padloszonyeg is, attól még a padloszonyeg underlay-je nincs benne.

    - a moso-szaritogepnel erdemes megnezni mennyire melyre nyulik majd be a konyhaszekrenyben, nekunk most frankon kilog par centit.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák