Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Zs.

    senior tag

    válasz Mercutio_ #24438 üzenetére

    Van egy resze munkavallaloknak, aki mobilizalhato lesz, de nem szamottevo mennyisegben.
    Most ugye tapasztalt penzugyi szakemberekrol beszelunk, jo reszuknek nagy valoszinuseggel lakasa van Londonban, meg csaladja, meg gyerekei, akik iskolaba jarnak. Nem biztos, hogy ok majd tomegevel atkoltoztethetoek lesznek mas orszagba, mas nyelvteruletre.

    Vegyuk peldaul a sajat peldanmat. Egyutt elunk a menyasszonyommal ketten, egyutt jottunk ide Londonba Budapestrol. Annak idejen, amikor elkezdtunk gondolkozni azon, hogy hova is koltozzunk, en kapasbol elbuktam a ket fo celpontomat, Frankfurtot es Zurichet, mert a nemet nyelvterulet neki kizaro tenyezo volt. Beszel nemetul, de nem szeretett volna koztuk elni. De o is ugyanigy jart Parizzsal, mint nagy kedvenccel. Jol beszeli a nyelvuket, en viszont egy mukkot nem beszelek franciaul, es nem is tervezem a jovoben, hogy megtanulok. Most sem tudom elkepzelni, hogy valaha Franciaorszagban elek. Valahogy sosem vagytam oda.
    Igy aztan London mellett dontottunk, mint olyan varos, ahol mindketten el tudjuk kepzelni a jovonket. Az angol mindkettonknek masodik idegennyelv volt, eloszor fel kellett tornaszni megfelelo szintre, mielott elindultunk. Ez sem par het volt, hanem tobb mint egy ev.

    Szoval ezzel azt a akarom erzekeltetni, hogy max az egyedulallo munkavallaloi egy reszet tudja konnyen es gyorsan mobilizalni a ceg, nagy reszuknel viszont ez hosszadalmas folyamat, vagy egyaltalan nem megvalosithato.

    Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Új hozzászólás Aktív témák