Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz dracoo25 #25043 üzenetére

    arra lennek kivancsi h mint tervezo van-e valami kotelezettseged h nemtudom milyen hitelesíttetést vagy kulonbozeti vizsgát tegyél, mert gondolom nem minden szabvany felel meg az otthoninak es elkepzelhetonek tartom h ezt hianyoljak, ha esetleg nem is mondjak. szerintem baromira alul vagy fozetve es ez kb egy keydo/gyakornoki pozicio lehet. nem tudom elkepzelni h ne tudj tobbet keresni. technikusi szinten is siman elerheto mondjuk egy 35k siman.
    egyik ismerosom vagy hat igazabol nagyon tavoli rokonom akivel eletemben egyszer beszeltem tehat... :) szal o is hasonlo teruleten dolgozik de elvegzett valami inglis szakképzést kornyezetbarat energiak, passzivhaz stb es vmi ilyen cégnél dolgozik birghtonban. szal ha ott megel akkor tuti nem 18at keres.
    a masik h ha ertesz a cad-hez akkor azt esetleg gepipari teruleten is lehetne hasznalni, erre latsz-e esélyt? ill erdeklodest mert pl birmingham durvan tele van gepipari cégekkel, es ott meg ilyen 28-30k full kezdo eppkiestel a padbol fizu se tul combos.
    epitoipart nem vagom. de otletelesnek jo szvsz

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák