Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boxer001

    veterán

    válasz Flow #2872 üzenetére

    Én mivel érdemeltem ki ezt a lekezelő stílust? pl.:
    Micsoda gondolat!
    Nem értettem egyet a 2866-as hozzászólásod bizonyos gondolataival, leírtam az én véleményemet a következő neked intézett hozzászólásban, ennyi. Nincs semmi bajom a tapasztalataitokkal, csak próbáltam az én mostani meglátásom alapján véleményt nyilvánítani a mi itthoni "isteni" életünket alapul véve.
    Te úgy gondoltad, hogy én nem vagyok tisztában, vagy nem vagyok felkészülve a kinti nehézségekre. Hidd el, hogy tisztában vagyunk a negatív dolgokkal, ha nem lennénk, semmi félelem nem lenne bennünk, hogy hogyan fogunk kint boldogulni.
    Ha ismernél, tudnád rólam, hogy nem vagyok valami optimista ember, sajnos. Ezt magamnak is köszönhetem, sok mindent elrontottam az életemben, szóval nem fogom teljesen erre a csodálatos országra, amiben születtem.
    Elhiszem neked, hogy sokat dolgoztál, és nem olyan munkát végeztél, ami felemelő. Hidd el, hogy én még sosem végeztem felemelő munkát, sose voltam ilyen téren boldog, és azt már most tudom, hogy kint se leszek boldog a munkámtól, mert ott se vár ránk jobb...esetleg évek múlva, sok munkával, tanulással...de ki tudja mi lesz még akkor, nem is érdekel még igazán. Amit itthon hagyunk azt bármikor tudnánk folytatni, de inkább próbálkozunk, hátha...
    Előttem sose volt roló, hogy csak a jót nézzem valamiben, az nem én vagyok, pedig néha szeretnék ilyen lenni. :)
    Egy szó mint száz:
    mindkettőnk eddigi itthoni életét figyelembe véve nem érzem azt, hogy a kinti nehézségek miatt fogunk idegbeteggé válni (pont eleget vagyok itt is az :D), és azt sem, hogy ezáltal a kapcsolatunknak is annyi lehetne. Elég erősnek érzem magunkat a ránk váró nehézségek leküzdésére.
    A tanácsokat nem vettem rosszindulatú támadásnak, csak a legutóbbi irományodat éreztem lekezelőnek, mintha hülyének néznél. Ha csak nekem jött le így, akkor elnézést kérek. Sajna van bőven gondunk mostanság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák