Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz moleculez #32014 üzenetére

    Először is kell magyarban csinálnod egy PCR tesztet / fő, ami nem lehet 3 napnál régebbi mint a UK-ba érkezés napja, és persze angol nyelvűnek kell lennie. Ezt már a magyar reptéren is kérik.
    Kell locator form / fő, de ezt csak indulás előtt 48 órával tudod, amikor már biztosan megvan az is, hogy hol ülsz/ültök a repülőn.
    Kell továbbá egy day 2 & day 8 covid test kit / fő, ami 80 fonttól a csillagos égig terjed / kit. Ennek meg majd meg kell adni az egyedi ref. numberét minden locator formon. Itt vannak a gov által támogatott providerek: [link] Mielőtt vásárolnál, érdemes megnézni trustpiloton a véleményeket az egyes cégekre, aminek nagyon alacsony a pontja azt kerülném.

    A magyar pcr teszthez ajánlom ezt, eddig mindig megérkezett az eredmény legkésőbb másnap és angolul is küldik.

    A magyarban csinált pcr tesztet és a locator formot ki kell kinyomtatni, mert kérik a brit reptéren határon átlépés előtt és nagyon sokan lehetnek ezért sokáig tarthat, és biztos nem örülnének ha telefonnal kell bohóckodni. Múltkor a testing kitekhez kapott emailt is kérték, legutóbb viszont nem. Érdemes sietni leszállás után, mert ha elsők között érkezel a standokhoz gyorsan végzel és mehetsz tovább a dolgodra.

    Mindezek tetejében még 10 nap karantén, és minden egyes nap felhívnak az NHS Centre-ből és megkérdezik betartod-e a karantént, ott vagy-e a locator formon megadott címen, megkaptad-e testing kitet stb. Kedvesek amúgy, nincs gond velük, de tegnap pl. este fél 8-kor hívtak...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák