Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz Maxxy10 #32936 üzenetére

    Itt most valami masrol lehet szo a hitelekkel kapcsolatban. Sogornomek akartak felvenni az itthoni felujitasra kis penzt, de elutasitottak oket majdnem max credit score-ral :) Igy muszaj volt a megtakaritasbol fedezni :) Nekem anno rogton elfogadtak a creditet paypal-nal. En 1500-at kaptam elsore anno, es 5000 volt amikor eljottem. Parom 500-at kapott elsore es neki valami 3000 volt amikor eljott :)

    A masik temahoz, nagyon sokan vannak akik lelepnek hitelekkel, es ismerek sajnos olyat is aki vissza is ment es nem tortenik semmi, pedig nem £1-2000 a tartozas. Egy Angol "uriember" mondta anno a paromnak, hogy arra kell ugyelni, hogy a council-nak ne tartozz, mert ok tudnak csak letiltani a tobbi nem szamit :DDD En valahogy soha nem szerettem hitelre vasarolni stb, paypal is csak azert volt, mert egyfolytaban azt hallottam, hogy csinald, epitsd a creditet :DDD

    Alvin_ti4200: szamomra az is tiszta zsarolas, hogy nem lattak el fogfajassal vedettsegi igazolvany nelkul :((( Teszik ezt ugy, hogy a mai napig azt kommunikaljak, hogy az oltas szabadon valaszthato. Kozben sajnos a multkori eszmecsere ota, lett egy beteg a kornyezetunkben :( Parom legjobb baratja kapott tudoemboliat :O Jelenleg is bent van, meg az agybol sem kelhet ki, de rendbe fog jonni. O nem oltott, de jelenleg sok 2x oltott van most ott bent. Szoval inkabb ezert van az, hogy nem mindenki rohan oltatni. En sem vagyok ellenes, csak mint irtam, nem vagyok meggyozodve a hatasossagarol. Ami nagyon felhaborit az, hogy ilyen olyan mondszerekkel ra akarnak kenyszeriteni, de kozben azt mondjak, hogy a te valasztasod.

Új hozzászólás Aktív témák