Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz Alvin_ti4200 #35668 üzenetére

    nem tudom, a daily fail hogy jon ide, nem olvasok ilyen szennylapokat, amiknek eleg nagy reszben koszonheto a brexshit, meg az egesz euroszkepticismusnak nevezett uszitas/felreinformalasuk legalabb 20 eve. kb, mint otthon a propagandaoldalak. azzal a kulonbseggel, h azok nem kulfoldon elo, non-dom tulajdonosok meg tory donorok altal tulajdonolt medium, hanem tobbsegeben kormanykozeliek. vegeredmeny kb ugyanaz.

    Labourt meg nem veletlenul nem emlitettem a hsz-emben. en sem latom eleg karizmatikusnak, illetve nem vagyok olyan melysegekben benne, h velemenyt alkossak rola. talan ok a kisebbik rossz, de nem tudom. majd kiderul. vagy nem.

    az utolso mondatot meg megint nem tudom ertelmezni. attol, mert valahol csak X evig vagyok, mert mondjuk nem akarok ott veglegesen letelepedni, attol miert ne lehetne kicsit karcosabb velemenyem, ha valamivel nem ertek egyet? ez olyan, mint hogy nem hiszem, h Kanadaban minden szep es jo, hiaba szimpatizalok vele elsore - plane, ahogy egyesek fentebb irtak, bar nem igazan derult ki mindenkinel, pontosan mire gondolnak.

    miert ne lehetnek felhaborodva, mondjuk azon, h a mismanagement miatt emelik az NI-t es tarsait, ami mindenkinek tobb penzt huz ki a zsebebol, mondvan kell NHS finanszirozasahoz - amit amugy is tudnanak penzelni, ha nem a direkt kivereztetesere mennenek ra mar evek ota, h egy soft amcsi biztositos modellt tudjanak bevezetni, es privatizalni, mutogatva ra, h haaat, sajnos ez feneketlen lyuk, nem rentabilis, BEZZEG magan kezben majd milyen jo lesz. nyilvan, nekik meg a donoroknak.

    es ez csak egy pelda a sok kozul, lehetne folytatni a sort. van millio anyag rola neten, en sem asom magam bele, mert nem vagyok politikus/kommentator.

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák