Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • __Psion__

    tag

    válasz Bondi #4215 üzenetére

    Ilyen telefon elevos, kirablos buli felenk is tortent az egyik exlakotarsal. Ot combon szurtak. Nem tudom mi lett az ugy vegkifejlete, mert elkoltozott hazbol par hettel az eset utan, es mire mi ide ertunk mar nem laktak itt (Tottenham-ben lakunk).

    De probaltak mar engem is megdobni kovel, vagy belelokni a vizbe lokni ilyen fiatalok... de mit tudunk csinalni? Ez egy ilyen vilag. :U

    Ellenben en nem panaszkodhatom az orvosi ellatasra... mert amire emlekszem az teljesen rendben volt.
    Bar nem vizsgaltak meg naponta, a vizitek is mindtha ritkabbak lettek volna mint otthon (szombaton pelaul nem is latott orvos).
    De szerintem helyt alltak az orvosok es az apolok.
    .
    Tudom masodlagos dolog, de azert az egeszen elkepeszto volt, hogy etlaprol rendeltem a negyfele(!) ebedet es a vacsorat. Mas kerdes, hogy en inkabb odamentem a trolihoz, es kivalasztottam mit szeretnek enni.

    Szerintem az en esetemet kicsit komolyabban vettek. Figyelembe veve, hogy eszmeletlen voltam mikor beszalitottak. Volt CT, rontgen meg mindnfele vizsgalat, Bar nem emlekeztem ra, de az elbocsjato papiroson irva volt.

    [ Szerkesztve ]

    ╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛

Új hozzászólás Aktív témák