Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kem

    addikt

    válasz jasszer #4450 üzenetére

    Kb. az első hely volt ahova beadtam az önéletrajzom. Egy írószer és irodatechnika bolt. Aztán pár napja fölhívott a főnök, hogy menjek be beszélni ha még nincs munkám. Kiderült,h van egy üres szobájuk, meg a 3 bolthelységből az egyik kihasználatlan... Ha nagy gyakorlatom lenne ebben most megfoghatnám az isten lábát de fogalmam sincs, hogy itt hogy mennek a dolgok. Nagykerekről pl. semmit se tudok. Egy szaros PCI-os Wifi kártyát 25Fontért kell megvennem, otthon meg 2-3k-ért tudtam szerezni.

    Neked meg még mindig lenne futármeló. Ahova engem vártak ott is, meg egy másik helyen is. Milyen jogsid van? Hol fogsz lakni? Minden meg van szervezve? Nekem annyira leszarták,h jövök, hogy egy fél napig tartott míg odaértem ismerősömhöz Lutonból a 2db hátizsákommal meg egy köteg pénzzel a zsebemben full egyedül. Persze a haverja kirakott onnan 2nap után, pedig 2hét volt lebeszélve..

    Ha valaki szeretne Ft-ot venni Fontért szoljon priviben. Loyds számlára kéne utalni én meg OTP-ről utalnék. Így országon belül marad mind2 a pénznemében.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák