Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz shev7 #4580 üzenetére

    shev7,

    bar en irorszagban elek azert sok kozos dolog van a kozlekedesben, mivel majdnem 1 az 1be atvettek az ottani szokasokat, szoval 99%, hogy ami IRL-re igaz, az igaz UK-ra is.

    buszsav: igen, csak a megadott/kitablazott idosszakon kivul hasznalhatod. Addig csak busz/taxi ill. rendor/mento/tuzolto hasznalhatja. Itt Dublinban megallitanak erte es buntetnek is.

    trafi: voltam 2-3x kocsival NI-ben, meg lehuztam oda vissza 1x iden nyaron a Holyhead(Wales)- Dover utvonalat. Ami feltunt, hogy ahol a trafi ki volt tablazva (mozgot nem,csak rogzitettet lattam,halistennek), ott feltunoen betartjak centire a kitablazott speed limitet. gyanitom azert, mert a pulice nem szarozik es buntet.Dijtetelt nem tudok, de sztem az is hasonlo, mit IRL-ben (itt 120-ra vagtak meg pirosert).

    buntetest ill. regisztraciot passzolom, mivel gyorshajtasos esetem nem volt, csak a fent emlitett piroslampa. ott utanamjott a kocsi, megallitott,felirta az adataimat es mondtak, hogy kuldik a papirt. kb 2 het es jott a hatarozat.

    udv
    Balinov

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák