Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kem

    addikt

    válasz PaladiN #4784 üzenetére

    Szerintem a legtobben ugy kezdjuk, hogy 1-2-3 honap szerzodes nelkul, orulunk,h ki tudjuk fizetni a lakbert, aztan mindenki belefut 1-1 meloba ami legalis es el lehet vele indulni. Akar ugynokseges, akar konyhai melo. Eddig csak olyan emberekkel talalkoztam akik Home Office nelkul dolgoztam honapokig-evekig, meg 17!evesen 40+orat Neroban, gyorsetteremben szerzodes nelkul, templomban vagy iskolaban pakoltak, vagy egy indiainal fillerekert egy kis hetvegi gazolassal a fonoknel.

    Ha valakinek nincs kituno angolja meg olyan szaktudasa amit igazolni is tud komoly referenciaval, annak nincs eselye mashogy startolni. En pl. 17 szinhazba adtam be az oneletrajzom mint szinpadtechnikus, kellekes, diszlethurcolo, vagy akarmi kulimelo, referenciam pedig a fovarosi nagycirkuszbol van. Fel se hivtak...

    Itt az foglalkoztat aki penzt lat benned. Ha nincs szamara elfogadhato bizonyitekod, akkor meloval kell bizonyitani a ratermedtseged.

    Csak ennyit akartam hozzafuzni, ugyhogy addig Tildynek sincs mit aggodnia amig ki nem derul,h ingyen akarjak dolgoztatni. En azt mondom, hogy ha nem kap fizut 1 het utan, akkor lehet aggodni.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák