Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aragornka

    újonc

    sziasztok, tavaly óta figyelem ezt a fórumot, mivel szeretnék jómagam is kimenni angliába dolgozni. Tavaly nyáron az egyetem elvégzése után egyből szerettem volna ha össze jön, de nem így lett, na meg így legalább az ünnepeket is itthon tölthettem a haverokkal :)
    Január elején el is indultam intézkedni és úgy néz ki, hogy kaptam is egy céget, ami hivatalosan működik és segít is az embereken. Egy csomagológyári munkát ígértek 5,84 fontos nettó órabérrel. Március elején jönnének interjút tartani az angliai cégtől, hogy kiválasszák kiket visznek ki. Ha sikerül az interjú akkor az útlevelet oda kell adni, és két hónap múlva minden engedéllyel együtt vissza küldik és utána kell munkába állani. Elvileg mindent intéznek munkavállalási engedélyt, NI, br3 nyomtatványt. Ja és rózsaszín munkaállási engedéllyel kell dongózni egy évig majd ha ott akar tovább is dogozni az ember, akkor megkapja a kék kártyát.
    Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy vajon az NI-ert meg a többit ezt a munkáltató valóban el tudja intézni, vagy ez a rész csak kamu?
    Ja és hogy 5,84 fontos nettó órabérből ellehet-e élni és még félre tenni is?

    Előre is köszi a segítségeteket!

    Az igaz út igen rögös és nehéz, de legalább nem kell aggódni amiatt, hogy tömeg van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák