Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaladiN

    aktív tag

    En is csak erositeni tudom azon velemenyeket, akik azt mondjak hogy minel erosebb, de lehetoseg szerint minimum kozepfoku angollal erdemes nekivagni a nagy utnak jelenleg, mivel sokszor meg szarmazasi hely is hatranyos megkulonboztesre ad okot, hat meg ha ezzel tarsul a nyelvismeret hianya. Arrol mar nem is szolva hogyha az ember nem tudja megvedeni magat nyelvi szinten az sem a pozitiv iranyba hat. Es manapsag bizony eleg nehez kitartani addig amig kozel nulla nyelvismerettel megtalalja az elso munkat az ember. Regebben, meg a valsag elott, megfelelo hozzaallassal egy het alatt megvolt a munkahely. Volt egy ismerosom aki varatlanul toppant be es ket napra ra mar dolgozott, de ha valaki annyira nem tudott semmit mint en, akkor is megtalalta a szamitasat. Ezzel szemben ma sokkal erosebb a "konkurencia" es ez alatt sajnos nem a lengyeleket kell erteni, hanem olyan embereket akik mar jellemzoen itt szulettek.
    Az en tanacsom azoknak akik errefele kacsingatnak, hogy vagy menjenek valami hianyszakma fele es ugy jojjenek ki hogy ugynokseg csinal nekik mindent (pl orvos, gyogyszeresz, magasan kvalifikalt informatikus, esetleg tanar fluent angollal) vagy itt az ideje, hogy ha nagyon nincs penz ra akkor akar otthon, ha van egy keves akkor suliban, elsajatitani az angol nyelvet.
    Es emellett nezegetni ugynoksegeken keresztul munkakat, mivel ott a nyelvismereti "felmeres" ingyenes. Ha ott atmesz a rostan akkor talan mar meg tudsz maradni idekint.

    Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Új hozzászólás Aktív témák