Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shadeofme

    tag

    válasz - = Zk = - #5066 üzenetére

    Nem kell szégyellni a mosogatós melót. Gondolj arra, h otthon a középvezetők (sem) keresnek ennyit, mint te, csak ők reggeltől estig nyomják full stresszesen, te meg heti 35 körüli órával vígan elvagy. Ez a nem mindegy. :) (Informatikus, bankár, stb. álomfizetésektől most tekintsünk el.)
    Én is asztaltörölgetős / mosogatós / pakolászós melóval indítottam, pedig ott van a zsebemben a vendéglátó közgazdász diploma...
    2. körben már szendvicsgyáros voltam, most büfékocsiban gyártom a kaját a jónépnek, de ha szerdán összejön a próbameló Plymouth környékén, akkor séf asszisztens leszek.
    Lassan, de biztosan.

    PaladiN:
    A havi 800 font minimálbérből akkor van meg, ha van rendesen órád és jó adósávba vagy besorolva. (Utóbbit mindig rendre elcs*szték nálam pl. :( )
    Lehet London környékén lehet 200 körül szobát találni, de itt Bristolban 250-300 alatt nem igen van, bár inkább 300 alatt sem nagyon. + a kaját is olyan havi 90-100 fontra lehet leszorítani, tovább nem lehet / érdemes. (Hacsak nem vendéglátózik az ember, mert akkor szinte alig kell költeni erre.)
    De igaz, olyan havi 700 fontból ki lehet jönni ketten. (Szállás arányaiban olcsóbb, ha párosan él az ember.)

    Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Új hozzászólás Aktív témák