Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deMarco

    tag

    no üdv.
    röviden a kezdeti élmények: ma kemény CV írás volt a téma, városban séta, melóügynökségek felkeresése (ha minden jól megy lesz gyári meló a környéken, legalábbis az egyikben ezt ígérték csak várják a cv-m), megnéztük a boltkínálatot, ami nem is rossz, sőt a színvonalához képes messze jobb mint odahaza volt. na jó, azért nem fogok kólán élni, de itt az alacsony árú "kommersz" cucc is jobb mint az otthoniak. A pizza egész jó de drága amíg nincs melója az embernek :) azért 8 fontból bevásároltunk, és jutott még csoki is belőle. Igaz nekem nem ízlett, de leányzónak igen :W
    a vezetést könnyű megszokni, sokkal könnyebb mint gondoltam, csak a teleparkolt szűk utcán manőverezés okoz némi gondot meg az észrevehetetlen körforgalmak, amiknek a közepén szerencsére az angolok maguk is simán keresztül hajtanak, nem csak én. az angolok többsége rettentő kedves ember, csak néha kicsit értetlen (nem én beszélek sz@rul ;] ). sajnos a hiányos nyelvtudásom miatt maradnak a CV-k mivel a jobcenterből telefonálós dolog egyenlőre teljes kudarc volt. azt hiszem be kell gyakorolnom pár frázist, hogy leegyszerűsítsem a dolgokat, meg ha nem lesz gyári meló, indul a kilincselős munkakeresés.
    A mobil itt egy jó cucc, ha belegondolok hogy 500 ingyenpercem van o2-re és vezetékesre a többi meg 15 és 75 forint / perc között mozog, nem mondanám drágának. de akár 50 perc nemzetközi mobilhívás is belefért volna... csak választás kérdése. illetve a 3. lehetőség 300 sms és unlimited web /szól ez a korábban mobil net iránt érdeklődőnek példa gyanánt/ és csak egy ingyen simkártyát kell kérni és 10 fonttal feltölteni.
    Jah. egy napot már dolgoztam rakodóként ott kerestem 42 fontot, remélem ők is hívnak még. Rá kell dolgozni az izomlázra amit okoztak. :O

    az angol csajok, legalábbis a vidékiek kifejezetten jól néznek ki :DDD

    Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

Új hozzászólás Aktív témák