Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaladiN

    aktív tag

    válasz kovsol #5250 üzenetére

    A nyelvtanulasra olyan szempontbol jo hely Anglia, hogyha mar megtanultad elmeletben nagyjabol az alapokat, akkor itt gyakorlatot szerezhetsz. Viszont ha nem tanultad meg meg, akkor en a helyedben a tankonyvvel fekudnek es kelnek, mivel mostanaban nem szeretik azokat, akik nem beszelik a nyelvet minimum alapfokon. Ugyanakkor hozzatennem, hogy a diplomad idekint tobbet erne mint sejthetned, csak epp beszelned kell a nyelvet. Amennyiben ehhez nincs meg a turelmed, de minimalisan azert beszelsz, akkor javaslom az otthoni ugynoksegen keresztul valo kijutast. Olyanra gondolok ahol mar minden elo van keszitve, es igazabol mar az elso nap dolgozni fogsz. Ezek jellemzoen nagyon poor munkak, de megfelelo alazatossaggal - amit akar meg is tanulhatsz itt ;] - el lehet erni nemi megtakaritast, es megsem kockaztatsz tul sokat. Nyelvtanulasra meg tokeletes.
    Ha batrabb vagy akkor lehet pl olyan opciot valasztani, hogy kijossz, es te kezdesz el munkat keresni. Ugynoksegrol ugynoksegre, avagy a jobcentre-en keresel es hivogatod oket telefonon. Emellett raero idodben meg mesz az utcan egy nagy rakat cv-vel a honod alatt es osztogatod ahol csak tudod. Ertelemszeruen ha ezt valasztod akkor a nyelvi hianyossagok sokkal jobban kijonnek, minek kovetkezteben lecket vehetsz a kitartas nevu tulajdonsagodbol. Tiszta onismereti trening, foleg az eleje.

    Kondi: Csak azokrol tudok nyilatkozni amik itt a kornyekunkon vannak. A konditerem ara kb annyi mint otthon, marmint azt kiveve, hogy itt kevesebb van beloluk es csovesebb helyekbol meg szinte nincs is. Szal a dragabbak vannak, de azok talan meg egy kicsit olcsobbak is mint otthon. Asszony jar el az egyik legmenobbe, ami 60 fontba faj havonta (durvan 18e Ft). Korlatlan hasznalat, szemelyi edzovel, mindenfele programokkal (mar ha igeny van ra..) uszodaval, szaunaval, gozfurdovel, sok sok geppel, csili vili minden, ja es csak valtas ruhat kell vinni, mivel minden mast adnak. Kiszolgalas teljeskorunek mondhato. Kezdesnek egy manager vezetett minket korbe es ki is nyalta volna ha hagyjuk. Lehet rosszul tudom, de ez a szint otthon sem olcsobb, ja es a kozpontban van (nem mondam hogy varoskozpontban mert a varos egy kicsit eros, de attol meg ott van).

    Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Új hozzászólás Aktív témák