Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bondi

    csendes tag

    Fekete bárány leszek, de én már ettől az ún. mosolygástól viszolygok. Jön szembe, és mintha zsinóron rántanák meg: Alright? plusz bolondgomba-vigyor fél pillanatig, amíg elmegy melletted vagy elfordul, és rögvest lelohad róla. Felszínesség mindenben, kivéve persze a focit. (Adná a sors, hogy kiesnének az elődöntőkben a nyáron. Legszebb öröm a káröröm, ehe.)

    Annyira igaznak erzem a "mutyi" kifejezest az otthoni dolgokra, es erre az anyam csak raerosit.
    Drag00nhoz is szólva: sajnálatos, hogy ha otthon van féltucat diplomád és egyéb marhaleveled, álláskeresőként azonnal rájössz, hogy - plainly put - „nem az a lényeg, hogy ki vagy, hanem –”. (Bibliográfia itt.). Persze más helyében nem beszélek, meg nyilván az IT-ben másként is működhetnek a dolgok, kivéve természetesen a hat-hét számjegyért Drupalban összedobott kormányzati portálokat.

    Van erre egy modern anekdota is:
    Lengyelországban két szomszéd él egymás mellett: az egyiknek BMW-je van, a másiknak ócska Fiatja, az egyiknek emeletes a háza, a másiké felújításra szorul, az egyik minden évben nyaralni jár a mediterrán tengerpartokra, a másik már tíz éve nem volt még a Tátrában sem.
    Eközben valahol Angliában is van két szomszéd, akik közül az egyiknek szép a háza, BMW-je van, és nyaranta bejárja a világot, míg a másiknak nincs se kocsija, se nem szép a háza, se nem jár sehova nyaralni.
    Mit mond a csóróbb angol a szomszédjára? Semmit, vagy azt, hogy bizony, a szomszédja milyen ügyes, szorgalmas, derék ember, lám hogy gyarapodik.
    Mit mond a csóróbb lengyel a szomszédjára? Semmit, vagy azt, hogy bizony, a szomszédja mekkora ügyeskedő gazember, lám összelopott magának egy szép házra és kocsira valót, sőt minden évben külföldre jár nyaralni.

Új hozzászólás Aktív témák